#EIYHTEISVELALLE

Euroopan unionia on uskoteltu meille demokratian kehtona, jossa jäsenvaltiot toimivat yhteisten sääntöjen mukaisesti. Nyt EU rikkoo itse omia perussopimuksiaan ja jälleen kerran Suomen kansa on maksajana. Takaisinmaksu jatkuu vuoteen 2058, jolloin nyt työelämän kynnyksellä olevat ovat silloin jo yli 60-vuotiaita.

Suomalaiset eivät vuonna 1994 EU-jäsenyydestä äänestäessään sitoutuneet omia perussopimuksiaan rikkovaan tulonsiirtounioniin. Silti tilanne on se, että omissa talousvaikeuksissaan kärvistelevä Suomi lähettää vähäisiä varojaan eurooppalaisten ongelmamaiden talouksien tueksi. Samaan aikaan Suomen hallitus hehkuttaa ”elpymisrahastolla” jo tulevan vuoden budjetissa, vaikka todellisuudessa tulemme tällä järjestelyllä maksamaan vähintään tuplasti enemmän jokaisesta saamastamme eurosta, korkomenoista puhumattakaan. Samalla päättäjämme antavat hyväksyntänsä EU:n perussopimuksien rikkomiselle ja myös tuleville yhteisvastuu- ja yhteisvelkajärjestelyille.

Allekirjoita aloite täällä! Sano #eiyhteisvelalle!

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/7224