SEURAKUNTAVAALIT 2018

Olen ehdolla Kotka-Kymin seurakunnan kirkkovaltuustoon numerolla 55.

Olen ollut jo nuoresta iästä asti kiinnostunut yhteiskunnallisesti tärkeistä asioista. Mielestäni kirkko tarvitsee uusia nuoria päättäjiä, jotta kirkko pysyy kehityksen mukana. Unohtamatta kulttuuriperintöämme ja perinteitä. Omaan perinteiset kristilliset arvot ja haluan olla vaikuttamassa, että perinteinen suomalainen kirkko säilyy.

Kirkko on oleellisesti meidän elämässä mukana ja tekee esimerkiksi tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa. Valtio leikkaa jatkuvasti vähäosaisilta ja heidän määrä kasvaa vain. Siksi on tärkeää, että seurakuntamme auttaa heikommassa asemassa olevia. Erityisesti ikäihmisiä ja sotaveteraaneja seurakunnan täytyisi auttaa, koska valtiovalta on heidät unohtanut. #YHDESSÄ #LÄHIMMÄISENRAKKAUS

Tarkista ennakkoäännestys paikat kätevästi https://www.kotka-kyminseurakunta.fi/8386-missa-voi-aanestaa

55valmis